Üde tavaszi színfolt

Ez az apartman teljesen különálló bejárattal rendelkezik a lakás folyosójáról. Az lakás kiválóan alkalmas 1 fő, vagy akár egy pár részére, összesen 23 nm-t ölel magába. Egy légtérben lett kialakítva az étkező, nappali és háló funkció, külön fürdőkáddal felszerelt kellemes méretű fürdőszobával. Ahogy a képeken is látszik, a hálószoba beugró részbe való elhelyezésével intimitást tudtunk varázsolni a mégis egy légtérben elhelyezett konyhával és étkezőrésszel. Jól kihasználva a tereket, ki tudtunk alakítani egy kisebb beugró részt is, ahol egy nagy szekrényt kényelmesen el tudtunk helyezni, mellyel lehetővé tettük a kényelmes pakolás lehetőségét.A lakást üde színekkel varázsoltuk otthonossá, a letisztult rózsaszín és menta színpárosítás segít ellazulni a mindennapok fáradalmai után.

Extra pasis lakásunk

A képeken látható apartman egy közös előtérből nyílik egy másik lakásunkkal együtt. Belépve az apartmanba egy nagyobb méretű szobában találjuk magunkat, melyben helyet biztosítottunk egy konyhának, egy étkező résznek, egy nappalinak, és mindemellett még kényelmesen elfért egy előszoba funkciót megtestesítő fal is. Az egész szobában megjelenő fekete-fa kombinációt megtörtük egy extra narancssárga kanapéval, mely egyből vonzza a tekinteteket. A kiegészítőkben próbáltuk megőrizni a lakás természetességét, ehhez a kompozícióhoz nagyon jól illett a nappaliban található eredeti marhabőr szőnyeg. Kivételes darabja a lakásnak.Továbbhaladva a lakásban beléphetünk a másik szobába, melyben a hálószoba funkció mellett, némi átalakítással és leválasztással helyet kapott a kényelmes méretű zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy kisebb méretű gardrób is. A kétszobás lakás összesen 36 nm-en biztosítja lakóinak kényelmes életterét és mindennapi fáradalmaiknak kipihenését.


Egy kis Marokkó

Egy felosztott nagypolgári lakásunk egyik apartmanját láthatjátok az alábbi képeken. A 47 nm-en elhelyezkedő lakásba egy igen szokatlan, ám bár extra színkombinációt álmodtunk meg, melynek összhatása mindenkit levesz a lábáról. A türkiz és a narancssárga mellett megjelenő rezes kiegészítők kombinációja egy kicsit elrepítenek minket a mesés marokkói világba.A lakásba lépve egy tágas szobában találhatjuk magunkat, melyben helyet kapott a konyha, az étkező és a nagy méretű nappali is. Mindezek mellett természetesen az ajtónál kényelmesen elfért az előszoba funkció is, látványos dekorelemekkel.Továbbhaladva a lakáson a hálószobába érünk, melyben kipihenhetjük a mindennapok fáradalmait. A szobából nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, valamint a gardróbszoba is. A lakás vonzó helye a nagy méretekkel rendelkező erkély, melyre egy hétvégi, napsütéses napon jól esik kiülni és elfogyasztani a reggelinket.