Az AV Home Design Lakberendező csapata

Az élet más-más területéről érkeztünk meg a lakberendezés világába, de mára már eljutottunk oda, hogy fél szavakból is megértjük egymást.

Sokszor kellett az alapoktól újragondolnunk a lakásokat, beleértve a maximális térkihasználást és a funkcionális tervezést. Próbáljuk mindig a lehető leghasznosabban, mégis a legkomfortosabban kialakítani az új tereket. Mind a belvárosi, mind az agglomeráció igényei mások, de szeretnénk, ha a stílus, a magával ragadó enteriőr egyre jobban elhatalmasodna a fővárostól távolabb lévő pontokon is.Arató Alíz - Lakberendező, Home Stager  


Arató Alíz vagyok, lakberendező és home stager, két kislány édesanyja. Életcélom, hogy minél több harmonikus teret hozzak létre. A lakberendező iskola után a home staging tudományát sajátítottam el és egyre jobban elkezdtek érdekelni a rossz állapotú ingatlanok "feljavítása". Sokszor kellett az alapoktól újragondolni a lakásokat, beleértve a maximális térkihasználást és a funkcionális tervezést. A jövőben szeretném egyre nagyobb projektekben is kamatoztatni eddigi tudásomat, úgy vélem a családi házak körében is akad bőven fejleszteni való. A belső terek mellett hobbi szinten nagyon szeretem a kerttervezést is. Mivel szorosan kapcsolódik az épülethez, úgy gondolom jó, ha az is rendben van. Harmónia kívül-belül.


Polczer Viktória - Dekoratőr, Ingatlanközvetítő, Pedagógus


Polczer Viktória vagyok, dekoratőr, ingatlanközvetítő és esküvőszervező. Tavaly nyáron született meg a kisfiam, akinek birodalmát megtaláljátok refenrenciamunkáink között. Szeretem a kihívásokat, szeretek mindig újat és újat tanulni. Így jutottam el a tanítástól az esküvőszervezésen keresztül, a lakberendezés, dekorálás világába.

Úgy gondolom, hogy míg egy esküvő megszervezése során a Nagy nap minden pontjának tökéletesítése a feladat, úgy a lakberendezés eszközével akár egy életre kell biztosítani a tökéletes megalkotását. Ebben próbálunk mi hónapról hónapra fejlődve, egyre szebb és szebb munkákat kiadni a kezeink közül.

Mind a belvárosi, mind az agglomeráció igényei mások, de szeretném, ha a stílus, a magával ragadó enteriőr egyre jobban elhatalmasodna a fővárostól távolabb lévő pontokon is.